Dobra panowie, nie będziecie mieli lekko z moim padłościanem. Wcześniej tak przy 25 "wrzucała się dwójka" a teraz jest tak, jedzie średnio od 25 dzida do 35 "wrzuca dwójkę". Co jest? Wario czy regulacja napędu, Jutro będę miał TEC EVO Racing i mam już SpeedBell'a. Jutro chyba założę. I w tym TEC EVO jest taki bajer jak naprężanie sprężynek (można je wstawione, trochę rozciągnąć). I może tym się trochę pobawić?
Aha zapomniałem dodać, że mam teraz DR Evolution 50 po 2 szlifie. To normalne, że teraz z wyższych obrotów rusza i na niskich ma mniej mocy? Jutro lub w sobotę będę zmieniał sprzęgło z dzwonem to zobaczę wario i przeciwtalerz.
Już sam nie wiem o co chodzi... mój slider jeździ tylko i wyłącznie na wydechu sitoplus, a kiedy zakładam seryjny (który kupiłem od użytkownika tego forum, odblokowany itp.) slider jedzie tylko 45 i nie ma wgl siły. Dodam że na sitoplus, który pożyczam od kumpla, slider jeździ jak głupi bez żadnych regulacji itp. Możecie mi coś poradzić? Dysze w gaźniku mam albo 86 albo 89 bo dokładnie nie pamiętam.
To nie jest raczej wina napędu... Nie wiem jak to opisać, slider tak jak by na obroty nie wchodzi, coś go dławi, dodam że mam śrubkę od powietrza wkręconą na maxa bo jak delikatnie ją odkręcę to skuter gaśnie, a na tym tłumiku co kupiłem wgl nie ma siły ledwo pod górkę wjeżdża...
No wczoraj zmieniłem sprzęgło z dzwonem i se wario oblukałem. I co? Wzgórza i doliny na wariatorze i rolki kwadratowe, ale zapomniałem zobaczyć w jakim stanie przeciwtalerz.
Mam pytanko, czym można skutecznie bak skleić jak mi zawartość cieknie? Nie licząc spawanie słyszałem o żywicy która jest dość skuteczna.
Znacie jakieś inny sposoby?